Obert termini d’inscripció de les proves de certificació 2023 UFASU

Si estàs interessat o interessada a presentar-te a les Proves de Certificació de Coneixements d'enguany, et comuniquem que acaba d'obrir-se el termini per a realitzar la inscripció de totes aquelles proves que siguen del teu interés. Aquest termini estarà obert des de hui dia 9 i fins el pròxim dia 18 de maig. Per a realitzar aquesta inscripció pots accedir, una vegada identificat en UPVnet, al Portal de Formació-Oferta Formativa-UFASU o punxar en el següent enllaç. Us recordem que:
  • Les proves s'organitzen per al personal PAS i PI de la UPV
  • Pots conéixer quines proves s'organitzen enguany accedint a aquest enllaç.
  • Els exàmens presencials estan previstos per a la primera i segona setmana de juny.
  • No és necessari haver realitzat cap curs prèviament, pots presentar-te amb els teus coneixements actuals (els cursos MOOC d’edX ajuden a preparar-se la prova però no és condició indispensable haver-los realitzat)
  • A partir del 19 de maig rebràs un correu amb tota la informació necessària de la/s prova/s de certificació a les quals t'hages inscrit (lloc, hora, tipus de prova, etc.)
  Per a qualsevol dubte o aclariment pots enviar un correu a formacion@upv.es Esperem que aquestes proves us ajuden a certificar de forma més senzilla i còmoda els vostres coneixements. Equip UFASU